banner

Грамофонни плочи

Smokey Robinson ‎– Where There's Smoke.. (LP)
Описание за продукта
Заглавие на албума: Where There's Smoke..
Изпълнител: Smokey Robinson
Каталожен номер: 1C 064-62 935
Издател: Motown
Година: 1979
Web Info: https://www.discogs.com/Smokey-Robinson-Where-Theres-Smoke/release/3112173
Забележка:

Състояние на винила 6/6
Немска преса.

Жанрове: Blues, Funk / Soul
Видео